Boris Županovići Joško Piteša

Naše dugogodišnje ribolovno iskustvo daje nam veliku mogućnost da na najbolji mogući način osiguramo usjpeh tijekom samom ribolova bilo da se radi o očekivanjima strastvenih ribolovaca ili samih početnika.

Tijekom ribolovnih izleta na jednom od naših luksuznih plovila gosti na plovilu biti će u društvu dvojice IGFA kapetana. Njihove vanserijske sposobnosti i vještine u pronalaženju ribe te sam ribolov na nekim od najboljih ribolovnih područja pruža ribolovcima mogućnost za ostvarenjem najviših ciljeva. Dok kapetan Boris sigurno plovi i pretražuje moguće pozicije ribolova kapetan Joško stoji gostima na usluzi te ih upoznaje sa pravilima rukovanja opremom kao i samim načinom obavljanja ribolova. Tijekom plovidbe gosti će biti upoznati sa planom i načinom ribolova.

Tijekom ribolova naši će kapetani voditi računa o vama tijekom same borbe i rukavanja sa bilo kakvim oštrim predmetima. Na vama je da se opustite i uživate u borbi sa najvećim predatorima Jadranskom mora.

Boris Županovic ( IGFA kapetan/VODIČ) IGFA certificirani kapetan

Svetac fishing boat - Big game fishing Croatia

Boris Županović je kapetan plovila Svetac I SUPERCAT. Boris je IGFA kapetan/vodič koji ima više od 20 godina iskustva u ribolovu. On je predsjednik najvećeg kluba u Big game ribolovu SRK BIG GAME CROATIA koji svake godine u srpnju organizira najvece internacionalno natjecanje u Big game ribolovu. Natjecanje sa održava u Komiži na otoku Visu te je prošle godine prisustvovalo 54 ekipe iz 8 zemalja sa više od 200 natjecatelja.

Joško Piteša ( IGFA kapetan/VODIČ) IGFA certificirani kapetan

Svetac fishing boat - Big game fishing Croatia

Josko Piteša je bivši profesionalni košarkaš koji je nakon 15 godina profesionalne karijere odlučio krenuti za nekim drugim izazovima. Joško je IGFA kapetan/vodič te jedan od mlađih kapetana na Jadranu koji je uvijek spreman na nove izazove.

Kontakt

  • Kontakt informacije
  • Dogovor

VREMENSKA PROGNOZA