Big game fishing Hrvatska

Dogovorite svoj termin godišnjeg odmora, team buildinga ili jednodnevnog izleta a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Split adria je vodeća čarter kompanija koja se bavi organizacijom ribolovnih izleta na području središnje Dalmacije. Naša tvrtka ima sjediste u Splitu. Također organiziramo razne vrste dnevnih izleta i transfera brodom. Organiziramo sve vrste team buildinga pokušavajući našim klijentima što bolje organizirati njihovo slobodno vrijeme. Okusite čari Big game ribolova i pridružite nam se u potrazi za najvećim ribama Jadranskog mora!

Hrvatska je postala jedna od najpoželjnijih ribolovnih područja u svijetu u lovu na plavoperajnu tunu. Zadnih nekoliko godina more obiluje plavoprejnom tunom te je Jadransko more i sama Hrvatska prepoznata od strane najstrastvenijih ribolovaca diljem svijeta. Strastveni ribolovci iz raznih krajeva svijeta dolaze u Hrvatsku u potragu za najvećim tunama na svijetu, a mi sa zadovoljstvom čekamo da Vam pomognemo u tome. Ciljana lovilna je plavoperajna tuna, igluni i iglane, lampuge, lucevi, zubaci, gofovi, kirnje i ostale pridnene vrste.

NIKAD NE ODUSTAJATI

Uvijek gledati prema naprijed i nikad ne odustajati. Jedan udarac može promijeniti sve!
Naša misija je da ostvarimo Vaše snove i pretvorimo ih u stvarnost. Bez obzira dali ste strastveni ribolovac ili početnik u ribolovu budite sigurni da ćemo mi učiniti sve kako bi zadovoljili Vaša očekivanja.
Sami po sebi strastveni zaljubljenici u Big game ribolov u potpunosti razumijemo strast ribolovaca diljem svijeta za ovakvom vrstom zabave. Naš zadatak je ponuditi trenutke pravog zadovoljstva tijekom Vaše borbe sa predatorima, pogotovo u lovu na plavoperajnu tunu koja je jedna od najjačih riba našeg mora sve to pod budnim okom naše ekipe. Mi ćemo učiniti sve kako bi učinili vaš izlet nezaboravnim te kako bi ostale lijepe uspomene kojih ćete se sjećati do kraja svog života.

OTKRIJ HRVATSKU

Hrvatska je jedna od najljepših zemalja na Mediteranu. Ima ukupno 1244 otoka prelijepu razvedenu obalu. Da bi ste otkrili predivnu ljepotu plaža i skrivenih uvala u ponudi imamo razne vrste morskih aktivnosti te nudimo dnevne izlete i morske transfere do željenih odredišta za cijelu obitelj koristeći naša luksuzna plovila po vašem odabiru.

Stiniva big game fishing Hrvatska

U potpunosti razumijemo da ribolov nije nekad u interesu cijele obitelji stoga u ponudi imamo nekoliko različitih jednodnevnih izleta za cijelu obitelj. Izlet može biti organiziran do neke od zaklonjenih uvala sa prekrasnim plažama koje su pogodne za žene i djecu. Svježe voće, salata i razni sendviči bit će posluženi u vrijeme ručka dok je brod usidren u mirnoj uvali kako bi predahnuli I osvježili se u moru. U mogućnosti smo organizirati razne vrste ronjenja sa instruktorima kako bi gosti mogli uživati u ljepotama hrvatskog podmorja. Posjet morskim stanovnicima u njenom prirodnom okruženju pruža jedinstven doživaljaj.

Big game fishing Paklinski otoci
    Neke od jednodnevnih izleta koje preporučamo su:
  • modra špilja na Biševu
  • uvala Stiniva i posjet Komiži na otoku Visu
  • Zlatni rat u Bolu na otoku Braču
  • Paklinski otoci južno od grada Hvara
  • Maslinica na otoku Šolti.

Ovisno željama naših klijenata u mogućnosti smo organizirati bilo kakve vrste jednodnevnih izleta ili transfera.

Komiza  big game fishing

Kontakt

  • Kontakt informacije
  • Dogovor

VREMENSKA PROGNOZA