Big Game ponuda

Hrvatska je postala jedna od najpoŽeljnijih ribolovnih podrucja u svijetu u lovu na plavoperajnu tunu.

Terms and conditions for big game fishingUVJETI I OBVEZE

U ponudi imamo jednodnevne ili višednevne ribolovne izlete, sve vrste transfera te jednodnevna krstarenja. Molimo kontaktirajte nas za slobodne termine te sve vrste ponuda.

CJELODNEVNI IZLETI

Cijelodnevni ribolov traje okvirno 9 sati. Polazak je oko 9 sati ujutro, a povratak oko 6 sati popodne.

POLUDNEVNI IZLETI

Poludnevni ribolov traje 5 sati i može biti organiziran jedino iz Rogoznice. Početak ribolova je u 8 sati ujutro do 1 sat popodne ili od 3 sata popodne do 8 sati navečer. Naš brod iz male flote ZVIZDA na raspolaganju je za poludnevne ribolove.

ŠTO JE UKLJUČENO U CIJENU

Najam plovila sa iskusnom posadom, 2 IGFA kapetana na plovilu, gorivo, korištenje ribolovne opreme, mamce, ribolovne dozvole i osiguranje te konzumaciju hrane i pića (razni sendviči, salate, voće, bezalkoholna pića, voda i soda)

REZERVACIJE

Rezervacije se mogu napraviti putem emaila na adresu jpitesa@gmail.com ili biggamesvetac@gmail.com te putem mobitela na broj +385 915276400 ili +385 914441107. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakvu vrstu rezervacija.

POLAZAK

Svetac se nalazi u Splitu u lučici Spinut te se polazak vrši iz Splita. Supercat se nalazi u Rogoznici te se polazak vrši iz Rogoznice. Sukladno željama klijenata u mogućnosti smo organizirati polaske sa različitih odredišta diljem srednje Dalmacije.

ŠTO PONIJETI

Ponesite dobro raspoloženje, kremu za sunčanje, ručnike, kapu i kameru, a mi ćemo se za sve ostalo sa zadovoljstvom pobrinuti.

TRANSPORT

U ponudi imamo OPEL VIVARO koji stoji na usluzi našim klijentima. Transfer od hotela do luke polazišta i natrag može biti organiziran ukoliko je potrebno.

PUŠTANJE RIBE

Mi prakticiramo tehniku ULOVI & PUSTI, specijalno se to odnosi na ribolov plavoperajne tune. Ako postoji dozvoljena kvota u sportskom ribolovu uz kupnju potrebnih dozvola moguće je izvaditi jedan primjerak plavoperajne tuna na brod, ali ne manje od 100 kg. Sve ostale ribe manje od 100 kg moraju biti puštene. Sva ulovljena riba pripada posadi broda.

DIJELJENJE BRODA

Mi nudimo ekskluzivnost i potpunu privatnost našim klijentima te ne prakticiramo kombinirati izlete. Na poseban upit i razne kombinacije su moguće, ali isključivo ako klijenti tako traze.

DRIFTING

Drifting je najčešća i najučinkovitija ribolovna tehnika koja se koristi za lov plavoperajne tune u Hrvatskoj. Koristimo 4 pribora na jednoj strani plovila dok se brod kreće u kurentu. Brod se kreće u kurentu i mi vršimo primamljivanje sa srdelama. Također imamo brumalicu na brodu s pomoću koje kontroliramo količinu i vremenski razmak same primame. Ako je posao dobro odrađen tune će se pojaviti i igra može početi.

SPECIJALNI PAKETI PREMA ZAHTJEVU

Nudimo specijalne pakete koji su napravljeni po željama naših klijenata. Različite vrste ribolova i ribolovnih tehnika mogu se organizirati kako bi zadovoljili želje i onih najzahtijevnijih. Bilo kakav upit vezano za morske aktivnosti u mogućnosti smo provesti u djelo te nas kontaktirajte za posebne vrste programa i usluga. Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i rado ćemo vam pomoći u realizaciji vaših želja.

Kontakt

  • Kontakt informacije
  • Dogovor

VREMENSKA PROGNOZA