RIBOLOVNA AVANTURA

RIBOLOVNI IZLET ZA PAMĆENJE

SPLIT ADRIA nudi pravu poslasticu za profesionalne i strastvene ribolovce. Izlet na otok PALAGRUŽU! Izlet iz snova traje oko 3 sata, a prvi preduvjet su savršeni vremenski uvjeti. Ovaj izlet se može ostvariti samo od mjeseca travnja do studenog. Ako ste zainteresirani za ovu vrstu ribolovnog iskustva morate se naručiti za putovanje najmanje dva tjedna unaprijed.

Palagruza Croatia big game fishing Split adria

Ribolovci mogu donijeti svoju ribolovnu opremu i mogu je koristiti na brodu, iako mi imamo svu moguću opremu za sve vrste ribolova.

Krećemo u 6 sati ujutro. S našim SUPERCAT - PROKAT 3660 Sportfish iz Rogoznice. Ovaj američki ribolov katamaran je potpuno redizajniran od strane našeg tima stručnjaka iz MARE Infinitum tvrtke. Brod ima potpuno nov dvostruki vanbrodski YAMAHA 350HP motor. Hrana i piće su sastavni dio ponude za ovaj izlet. Ribolovci će isploviti u apsolutnoj udobnosti i mi smo spremni učiniti sve kako bi ovaj ribolovni izlet bio nezaboravno iskustvo za vas.

Ribolovni stručnjaci iz Split Adrie će vas odvesti na iznimno mjesto, 75 NM od mjesta Rogoznica.

Big game fishing Croatia

Ovaj neiskorišteni dio prirode Jadrana obiluje velikim vrstama ribe i samim tim je pravi raj za ribolovce. Ako ste sretni, na Palagruži možete ostvariti impresivan ulov.

Područje Palagruže uistinu je bogat svim vrstama riba i samim time vrlo interesantan za sve vrste ribolova. Također predlažemo ribolov na vulkanske otoke Jabuku i Brusnik.

Kontakt

  • Kontakt informacije
  • Dogovor

VREMENSKA PROGNOZA